Huidverzorging

Malu Wilz - Cleansing & Basic.

Een mooie verzorgde huid begint met de juiste reiniging. Door een goede reiniging is de huid optimaal voorbereid om alle producten goed te kunnen opnemen. De Malu Wilz reinigingsproducten zijn op de individuele wensen van uw huid afgestemd en geven de huid een fris aanzien. Innovatieve werkstofconsentraties en een heerlijke geur maken van iedere reiniging een fantastische ervaring voor de huid.

                                                      

Young Care - Voel je lekker in je vel

Speciaal voor de hele jonge huidjes die een goede verzorging nodig hebben. Deze serie bestaat uit een heerlijk frisse licht schuimende Cleansing Gel. Een milde verzorgende Moiserizing Fluid voor een fluweel zachte huid. Voor de huidje die wat onzuiver zijn is er de Oil Control Treatment. Deze creme reguleert de talgproductie en gaat onzuiverheden tegen. En de snelle hulp tegen al aanwezige puistjes is de Anti Spot Stick. Hiermee bestrijdt je effectief en onzichtbaar die vervelende puistjes.

                     

Thalasso - De vitale kracht van de zee

De zee - bron van het leven - geeft ons een reservoir aan essentiële vitale stoffen. De oude Grieken wisten al van de verfrissende en genezende werking en ontwikkelde een medische behandeling. Hier komt het begrip “ Thalasso” ( afgeleid van het Griekse woord Thalassa van de zee) vandaan - een synoniem voor gezondheid en schoonheid uit de zee. De moderne thalasso therapie bevat behandelingen met Zeewater, Plankton en Algen en streeft een regeneratie van het lichaam en een compleet welbehagen na. De combinatie van waardevolle werkstoffen uit de zee gaan rimpelvorming effectief tegen en verstevigen de contouren. U voelt zich direct aangenaam, ziet en voelt direct resultaat. Een combinatie van moderne werkstoffen is gebruikt voor de verzorgende lijn van de Hydro serie: uw huid voelt positieve energie.

                                                                    

Pure Balance

De veeleisende gecombineerde huid heeft twee tegenstrijdige kenmerken. Naast delen met een verhoogde talgproductie, vetglans of onzuiverheden worden lijntjes en droogterimpeltjes in de loop van de tijd duidelijk zichtbaar. Om deze huid weer in balans te brengen. In Malu Wilz Balance, de aangenaam lichte, revitaliserende verzorgende serie zijn de verschillende aspecten van de veeleisende gecombineerde huid perfect tot uiting gekomen. Alle huidfuncties worden weer in evenwicht gebracht en de huidveroudering wordt actief tegengegaan. Zo voelt de huid weer glad, soepel en fris en straalt deze vernieuwde schoonheid uit met een innerlijke balans.

                                                                            

 

Energy - vitamine power voor ieder huidtype

Wilt u dat uw huid er weer fris en stralend uitziet? Verwen uzelf dan met de bijzondere Energy verzorging van Malu Wilz. Vitamines hebben niet alleen op ons innerlijk een positief effect, maar ook in concentraten, cremes en in speciale kuur programma‘s activeren ze uw huid. De veelzijdige power ingrediënten kunnen nog veel meer. Ze bieden een effectieve bescherming tegen licht en tegen de vorming van vrije radicalen. U bent verzerrd van een jeugdige uitstraling.

De vitaliserende samenstellingen van de Malu Wilz Energy producten, een combinatie van waardevolle oliën en intensieve vochtvasthoudende factoren, laten een heerlijk gevoel achter op het gezicht, hals en decolleté.

                                                                          

 

Sensitive - Milde verzorging voor de gevoelige huid

Meer nog dan andere huidtypes, heeft de gevoelige huid een aangepaste verzorging nodig. Allerlei factoren brengen de gevoelige huid snel uit balans, er onstaan rode irritaties of droge ruwe plekken. Dit vereist een zorgvuldig samengesteld pallet verzorgingsproducten met speciale werkstoffen, die de huid weer in evenwicht brengt. Met de verzorgende Malu Wilz Sensetive lijn biedt uw schoonheidsspecialist het concept dat precies op de behoefte van de gevoelige huid is afgestemd. De innovatieve en kalmerende samenstellingen herstellen het evenwicht in de huid en verzorgen deze met belangrijke werkstoffen.

Bovendien zijn de heerlijke ontspannende en rustgevende Malu Wilz Sensitive behandelingen in de salon als een balsem voor de geïriteerde huid.

                                                                             

 

Regeneration - Tijdloze schoonheid voor de veeleisende – rijpe huid

De belangrijkste voorwaarde waaraan de verzorging voor de veeleisende huid moet voldoen is doelgerichte regeneratie. De weg naar dit doel is even persoonlijk als uw huid. De rijpe huid heeft vele facetten, met verschillende mogelijkheden in de verzorging. Juist hierop zijn de exclusieve, regenererende producten van Malu Wilz afgestemd. Met luxe verzorgende cremes, sterk geconcentreerde speciaal producten van de gespecialiseerde behandelconcepten kunnen we aan persoonlijke wensen voeldoen. Laat u door uw schoonheidsspeialist adviseren. Uw schoonheidsspecialist kan u optimaal advies geven over de toestand van uw huid, de hierop afgestemde producten verwent u met de meest effectieve behandelingsmethoden voor een stralende huid.

Zo wordt uw afspraak in de salon door de innovative Caviar-Treatment en nog veel meer exclusieve behandelingen een korte Beauty vakantie met het gevoel, dat u uw huid iets bijzonders gunt.

                                                                                                                   

 

NIEUW!

Pure Nature - Natuurlijke verzorging voor de gevoelige / naar allergie neigende huid - Gecertificeerd naar ECOCERT richtlijnen

Wij allemaal willen meewerken om onze wereld te behouden. Zelfs wanneer iedereen maar een kleine stap maakt, komen we met elkaar een grote stap voorwaarts.

Veranderde waarden en normen en een nieuw bewustzijn: De behoefte van de mens richt zich naar het innerlijke. Een totale ommekeer van levensstijl om stressvrij, gezond, duurzaam en een ecologische levenswijze vormen de basis in de vraag naar wetenschappelijke gezonde en ecologisch verantwoorde producten en dienstverleningen.

Malu Wilz Beauté heeft naar aanleiding van deze kennis besloten een verzorgende lijn te ontwikkelen, één met een duidelijke pretentie - ECOCERT gecertificeerd. ECOCERT is wereldwijd de grootste, onafhankelijke controledienst voor ORGANISCHE cosmetica.

De wens om een vuist te maken en de mensenrechten te beschermen, maar ook het milieu, heeft ECOCERT er toe bewogen, om strenge staatsrechtelijke richtlijnen te ontwikkelen. De controle op deze richtlijnen en het ECOCERT certificaat geeft u de zekerheid dat de producten hoofdzakelijk uit BIOLOGISCHE inhoudsstoffen bestaan.

Alle producten van de Pure Nature lijn zijn ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige inhoudsstoffen in een soepele textuur, die de huid verwennen en dat:

  • ZONDER   Minerale olën
  • ZONDER   PEG Emulgatoren
  • ZONDER   Parabenen                                                                                                       
  • ZONDER   Synthetische Geurstoffen
  • Naar ECOCERT - richtlijnen gecertificeerd

                                                                                                                                                                                           

 

 

Men - Business Break voor de Man

Succes in het zakenleven en een actieve levenstijl - U stelt hoge eisen en verwacht oplossingen op maat, ook voor de dagelijkse gezichtsverzorging: intensief verzorgende producten, speciaal ontwikkelt naar de wensen van de man met snel intrekkende, niet vette samenstellingen.

Ervaar ook Malu Wilz Men met innovatieve werkstoffen voor een overtuigend resultaat, speciaal voor een zichtbaar gestresste- en veeleisende huid. Geeft uw huid deze extra verzorging, omdat niets aantrekkelijker is als een stevige, jonge mannenhuid!

                                                                                    

 

Concentrates - Werkstof Power met voor iedere huid wat wils

Veel meer dan alleen een “snelle mooimaker” : het hoogwaardige, sterk geconcentreerde ampullen assortiment van Malu Wilz.. Geconcentreerde werkstoffen, in een glasampul, spelen direct op de individuele behoefte van de huid in. Met de waardevolle Concentrates biedt Malu Wilz voor ieder doel het ideale werkstof complex aan. Opbouwende kuren ter regeneratie, intensieve effect ampullen en een speciale probleem oplossers voor de gevoelige of onreine huid. Gunt u zichzelf ook deze kostbare verzorgende elixers, die hun intensieve werkstoffen op de huid loslaten na het aanbrengen.

Geniet van het fantastische gevoel dat uw huid verwend wordt met de meest effectieve powerstoffen uit de moderne ontwikkelongen van de cosmetica.

                                                                                               

 

Body Spa Samvahana - Verwennerij voor het lichaam 

Intensieve verzorging voor een fluweelzachte huid. Vooral in het koude jaargetijde heeft de huid een portie extra verzorging nodig, om de huid te beschermen tegen het uitdrogen en om de huid van vocht te voorzien. Waardevol Sheaboter en lotus verzorgen de huid en laten deze weer zacht en soepel aanvoelen, zonder het vervelende vetfilmpje op de huid achter te laten.

 

 

 

 

 

Sun - Voor een goede verzorging in de zon

Zonnestralen, die onze huid strelen en onze dag verlichten. Ze krijgen het voor elkaar dat we lekker in ons vel komen te zitten en een stralend humeur hebben. Een paar uur zon geeft al een positieve uitwerking op ons lichaam en geest – vooropgesteld dat de huid goed verzorgd wordt en de juiste bescherming krijgt. Met de hoogwaardige verzorgings- en bruiningsproducten van Malu Wilz bieden wij de huid een compleet programma voor de mooiste tijd van het jaar. Geniet u ook van de eerste zonnestralen met een perfect verzorgde en beschermde huid.                        

 

                                 

Nieuw Malu Wilz!

De huidverzorging.

Malu Wilz is het nieuwe professionele huidverzorgings merk van de salon. Malu wilz - Feel Your Beauty

LET OP Adreswijziging!

Let op!

Alleen PIN betalingen bij Beautysalon Total Care!!

Contante betalingen zijn niet meer mogelijk. Dit i.v.m. de veiligheid.