Behandelingen

Alle behandelingen in mijn schoonheidssalon worden met veel kennis, zorg en precisie uitgevoerd.

Natuurlijk heeft hygiëne ook hoge prioriteit, daarom wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van de zogenoemde HAM - code ( Hygiëne Arbeid en Milieu ). Werken met deze richtlijnen zorgt ervoor dat ik zeker kan zijn dat ik aan de hygiënenormen voldoe.

Daarnaast  is er natuurlijk nog voldoende ruimte voor de nodige ontspanning en gezelligheid.

Ik  als schoonheidsspecialist heb een doel en dat  is dat  d.m.v. de behandeling, producten en advies er na verloop van tijd huidverbetering optreedt en dat de klant dan met een tevreden gilmlach de deur uitloopt. Om het effect van de behandeling langer vast te houden en deze huidverbetering te bereiken, is het nodig ook thuis aan uw huid te werken. Dit is mogelijk d.m.v. de door mij geadviseerde producten, die perfect bij de conditie van uw huid passen.

Sinds geruime tijd werk ik met de producten van het merk Malu Wilz. Dit merk staat voor de natuurlijke schoonheid!

Jaren heb ik met veel plezier met het merk Isabelle Lancray gewerkt, maar het was tijd voor iets anders! Ik was op zoek naar een stukje vernieuwing en verjonging. Ik werk al jaren met de make-up van Malu Wilz en en dat bevalt fantastich. Vandaar dat de stap naar de huidverzorging van het merk voor mij logisch was.Deze beslissing heb ik niet zo maar genomen. Ik heb vele merken geprobeerd, maar niet één daarvan deed uiteindelijk wat het beloofde te doen. Malu Wilz deed dit uiteraard wel, en dat was één van de redenen dat ik voor dit merk heb gekozen. En natuurlijk sta ik nog steeds voor 100% achter mijn producten.

Het assortiment van Malu Wilz kenmerkt zich door de grote verscheidenheid in de verschillende verzorgingslijnen. Er is letterlijk voor iedere huid en niet geheel onbelangrijk voor iedere portemonnee passende producten en behandelingen. Ook een belangrijk kenmerk van Malu wilz is dat ze continu bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Ook zijn bijna alle producten VEGAN!

No documents found.