Prijslijst arrangementen

Hier ziet u de prijslijst van verschillende behandelingen. Er wordt gewerkt met het behandelconcept van MALU WILZ, dit houdt in dat er gemiddeld om de 6 a 8 weken een andere behandeling wordt gegeven die gerelateerd is aan het weertype van dat moment. Elke keer weer andere werkstoffen en oppeppers, kortom telkens een verrassing, zowel voor u als uw huid!

Deze behandelingen zijn een komen en gaan. Sommigen komen jaarlijks met wat kleine aanpassingen terug en anderen worden vervangen door weer compleet nieuwe behandelingen. De pijzen van concept behandelingen fluctureren naar gelang de aanpassingen en/of wijzigingen. Ze variëren tussen de € 59,00 en € 69,50 en duren 90 minuten.

De Basis Behandeling is het hele jaar door te boeken aangepast op uw huidconditie.

Basis Behandeling

  75 min € 57,00
Oppervlakte reiniging
Dieptereiniging d.m.v. een peeling
Stoombad en onzuiverheden verwijderen en epileren
Massage
Masker
Ampul: naar gelang uw huidtype
Dagverzorging of nachtverzorging naar huidconditie
 
Deze behandeling is voor ieder huidtype geschikt en kan het hele jaar door toegepast worden. Alle producten die in de basis behandeling worden gebruikt, worden op uw huidconditie aangepast. 
Concenpt Behandelingen:

Hyaluronic Max 3 Treatment

Met deze moderne behandeling op basis van hyaluronzuur wordt de vochtarme huid van binnenuit verbeterd. Hyaluronzuur is een huideigen stof die zich koppeld aan het dieper gelegen vocht in de huid en na de bonvenste laag van de huid (opperhuid) getransporteerd. Op deze manier wordt ook fijne lijntjes opgevuld. Een jonger energieker en frisser uitziende huid is het resultaat van deze bijzondere behandeling.

Harmonizing Behandeling

Deze intensieve regenererende behandeling zorgt als geen ander voor de wat droge- en gevoelige huid. Vooral in de najaars maanden is dit een weldaad voor de huid. Met zijn zachte en romige ingrediënten wordt de huid gevoed en herstelt  waarna de huid zijde zacht en weldoorvoed 

Hydra Boost Aloë Vera Treatment 

Deze verfrissende zomer behandeling zorgt voor intensieve hydratatie en helpt bij het tegengaan van ouderdomsverschijnselen van de huid, door zijn hoge concentratie van hydraterende en herstellende bestanddelen. Deze behandeling werkt op basis van fruitzuren van ananas- en citroenextract die het huidbeeld verfijnen en gladder maken. De natuur biedt daarnaast met het extract van aloë vera- plant een werkzame stof voor de basisbehoeften van de huid in de zomer: een extra portie vocht, verkoeling en kalmering na het zonnen. Highlight in deze behandeling is het gebruik van de prof. treatment balls. Door deze innovatie worden de werkstoffen van de producten beter in de huid getransporteerd en bereiken zo een nog beter resultaat.

Thalasso Beauty Treatment

Geschikt voor elke huid die vocht en vet te kort komt en wel een oppepper kan gebruiken. Ook fijne lijntjes worden aangepakt in deze bahandeling. De werkzame bestanddelen komen in de diepere huidlagen terecht waardoor een nog beter resultaat ontstaat. Deze behandeling is een extase voor de huid en geeft een intens gevoel van welzijn door al het positieve van de zee. Onvergelijkbare verfrissing en een prachtige huid zijn het resultaat van deze behandeling!

Collageen - Vitamine C Treatment

Deze compleet nieuwe behandeling op basis van collageen, vitamine C, hyaluronzuur en Elastine is geschikt voor alle huidjes die wel wat versteviging kunnen gebruiken. Een geraffineerd complex uit Proteïnen ondersteunt de collageen-synthese. Collageen is een lichaamseiwit, die in de diepere huidlaag voorkomt. Het collageen vormt de structuur van het bindweefsel en zorgt voor een stevig huidbeeld. Een heerlijke intensieve behandeling om goed verzorgd de winter in te gaan. Een optimale behandeling met hoog geconcentreerde werkstoffen en een mooi resultaat. Herstelt het huidevenwicht, sterk liftend op de rimpeltjes en heerlijk ontspannend.

1001 Nacht Relaxing Moments Treatment

Een sensuele reis naar de wereld van 1001 nacht.......

Laat u ontvoeren naar de spannende wereld van de Arabische sprookjes. Een oriëntaalse wereld vol stralende kleuren, intense geuren en een geheimzinnige omgeving zoals in de sprookjes van 1001 nacht. Rijke texturen voor de normale tot droge en veeleisende huid. Bloemig- kruidige geurcreatie gecombineerd met versoepelende en verstevigende ingrediënten van oriëntaale afkomst zoals granaatappelextract en geselecteerde oliën. De celberscherming, de versteviging van de contouren en versoepeling van ruwe huidgedeelten staan hierbij centraal.

Een oase vol welzijn en ontspanning!

So Pure Treatment

'Het juweel van de zee' 

Deze niewe feelgood behandeling combineert fijne zijde en een luxe parelextract met vochtvasthoudend Japans bloedgras.

Heerlijk op de huid aanvoelende texturen en heerlijke geuren maken deze behandeling tot een ontspannen moment voor uzelf en uw huid. Deze voorjaars/zomer behandeling is voor iere huid geschikt. 

Gun uzelf de rust, ontspanning en ware luxe voor uw huid!

Rendez Vous Treatment

Deze zinnenprikkelende verwenmomenten voor de ziel en een merkbaar frisser huidbeeld!

Deze prachtige behandeling combineert rozenwater met bloesemextracten waardoor u zich waant in een ware rozentuin. Centraal staat hierbij de Damascener roos, waaruit het rozenwater wordt gewonnen. Deze roos bevat meer etherische oliën en geurstoffen dan elk ander soort.

Geniet van de huidstimulerende texturen en een vliesmasker in pilvorm. Ook deze behandeling is voor ieder seizoen en huidtype geschikt.

Deze behandeling is net zo betoverend en zinnenprikkelend als een wandeling door een rozentuin!

Dieptereiniging

  45 min € 41,50
Oppervlaktereiniging.
Enzymatische peeling tijdens stoombad.
Verwijderen comedonen.
Korte massage met vochtherstellende/kalmerende creme of reinigend masker
Afluitende verzorging aangepast aan de huidconditie
 
Een korte behandeling, maar een intensieve reiniging voor de huid. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor tieners!

Ontharen/Harsen

   
Epileren € 12,25
Harsen bovenlip of kin €   9,25
Harsen bovenlip en kin € 15,75
Kaaklijn / Gelaat(gezicht) € 15,75
Oksels € 17,75
Bikinilijn vanaf € 18,50
Onderbenen € 23,50
Gehele benen € 35,00

Verven

   
Wimpers of wenkbrauwen € 13,00
Wimpers en wenkbrauwen € 22,50

Make - Up

   
Gelegenheidsmake-up / advies

€ 27,50

Bruidsmake-up (incl. proefmake-up en 2x ampul ) € 85,00 
Aan huis p.km. € 0,19

Pedicure

   
Complete voetbehandeling ( prijs tot 45 min. ) € 31,50
Elke extra 15 minuten €  11,25
Nagelbeugel € 13,50
Orthese € 20,00
Lakken van de nagels ( excl.verplichte aanschaf nagellak i.v.m. hygiëne )    €   6,50

Sportmassage

   
Rug/nek/schouder 30 min. € 27,50

Lichaamsmassage

   
Rug/nek/schouder/benen/voeten 60 min. € 54,50

Nieuw Malu Wilz!

De huidverzorging.

Malu Wilz is het nieuwe professionele huidverzorgings merk van de salon. Malu wilz - Feel Your Beauty

LET OP Adreswijziging!

Let op!

Alleen PIN betalingen bij Beautysalon Total Care!!

Contante betalingen zijn niet meer mogelijk. Dit i.v.m. de veiligheid.